Sicilia i la Puglia 2014

MAPA-DIA-17-(2015_02_03-18_

Acabem de fer els kilòmetres que ens queden, creuem l’estret fins a Messina i… ja som a Sicília!!

Creuem l'estret de Messina
Creuem l’estret de Messina
Estret de Messina....costa italiana
Estret de Messina….costa italiana
Estret de Messina....costa siciliana
Estret de Messina….costa siciliana

La meteorologia segueix empipant una mica, passem per Taormina però amb el ruixat que estava caient gairebé ni ens parem, i com que el temps empitjora canviem una mica la ruta, volíem voltar per Linguaglossa però tot just començar a enfilar la muntanya fem mitja volta, ja que estava ploguen a bots i barrals i el cel amenaçava encara pitjor (no es veia res a tres passos, o sigui que tampoc valia la pena seguir), anem de dret cap a Nicolosi -on ja teníem previst fer nit- per ser a prop de l’Etna l’endemà.

Taormina
Taormina

A Nicolosi, també trobat al Booking, reservem dues nits al B&B Polifemo Etna, així l’endemà podrem anar a visitar el volcà Etna sense haver de portar equipatge. El temps, tot i la pluja, deien que millorava per l’endemà, però encara ens podíem trobar amb alguna sorpresa.
De moment la sorpresa la vàrem tenir amb el B&B, un lloc molt recomanable, molt acollidor i amb un personal super amable. A més, és ben a prop del centre del poble, que tot i que no és molt gran, sempre s’agraeix a l’hora d’anar a fer un vol havent sopat per estirar les cames. Té una excel.lent puntuació al Booking i realment se la mereix, el preu 55 € la nit amb l’esmorzar inclòs.

B&B Polifemo Etna, bonic i acollidor
B&B Polifemo Etna, bonic i acollidor

Sopem a l’Antichi Proverbi …una de les recomanacions que ens van fer al Polifemo, em sembla que no m’havia passat mai que no em pogués acabar una pizza, al final ens n’emportem un parell de trossos que ens menjarem l’endemà a dalt de l’Etna.

Antichi Proverbi, pizzeria
Antichi Proverbi, pizzeria
Nicolosi
Nicolosi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *