Sicilia i la Puglia 2014

MAPA-DIA-16-(2015_02_03-18_

Comencem el dia anant a visitar Porto Santo Stefano i Orbitello, hem vist que hi som just al davant i aprofitem. De fet viatgem amb un itinerari més o menys previst però sense reserves i tret d’alguns dies no sabem mai on dormirem l’endemà.

 

Porto Santo Stefano
Porto Santo Stefano

Seguim cap al sud, a Roma hi passem a tocar (jo encara no hi he estat mai), però no és el nostre destí…seguim per la costa.

En ruta, a tocar de Roma
En ruta, a tocar de Roma

Parats en una benzinera prop de l’aeroport de Fiumicino, s’enlairava un avió cada 5 minuts.

Avions, s'enlairen de Fiumicino
Avions, s’enlairen de Fiumicino

Una vista de Gaeta, tot això es veu molt turístic, però, com passa per aquí, en aquesta època ja no hi queda gairebé ningú.

Gaeta
Gaeta

El cel amenaça mal temps…

Gaeta
Gaeta

Curioses les benzineres, aquí es pot comprovar el preu que té a Itàlia, hi ha una bona diferència de posar-la en un sortidor automàtic-self service-, o que te la posin. De tota manera els preus, com aquí, varien força d’un lloc a l’altra. L’avantatge de tenir un dipòsit de més de 30 l., és que sempre pots triar una mica a l’hora de trobar un bon preu.

Benzinera
Benzinera
Diferències de preu
Diferències de preu

Seguint la costa arribem a Nàpols, també el veiem tot passant-hi a tocar, però de moment el deixarem per una altra ocasió. Aquí agafem l’autopista uns kilòmetres per fer una mica de via, sortim per anar cap a la costa i farem nit a Maratea, a l’Hotel Borgo La Tana, l’hem buscat al Booking fa poca estona, ens trobem amb un magnífic lloc, força turístic amb piscina, terrasses i també per 55 € amb esmorzar inclòs.

Hotel Borgo La Tana, Maratea
Hotel Borgo La Tana, Maratea

Aprofitem i al matí fem alguna foto més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *