Sicilia i la Puglia 2014

MAPA-DIA-25-(2015_02_03-18_

Avui reseguirem tota la costa de Salento (és la comarca pertenyent a la Puglia que agafa el que és just el talò de la bota).

Comencem el dia atrapant una pobre papallona a la visera del casc, això m’hauría d’haver fet pensar en anar més en compte amb els insectes, però, com que no n’aprenem mai…ja veureu, ja!

Aquí em va avisar
Aquí em va avisar

Tot el recorregut ens sorpren molt agradablement, poc trànsit i a estones paisatge que ens recorda força la nostra Costa Brava.

Bombers
Bombers

Amb el nom no s’hi compliquen gaire la vida.

Reseguint la SP-88
Reseguint la SP-88
Reseguint la SP-214
Reseguint la SP-214

Ens parem a dinar a la Marina di Leuca, menjem un menú de 12 €, a la terrassa, molt bé.

Marina di Leuca
Marina di Leuca

Seguim cap a Santa Maria di Leuca, pujem al far, amb unes vistes impressionants, ens trobem  a l’extrem sud de la regió, just entre els mars Jònic i Adràtic. Ens està agradant molt tot aixó!

Santa Maria di Leuca
Santa Maria di Leuca
Santa Maria di Leuca-Far
Santa Maria di Leuca-Far

Seguim per la SP-358 i tot i que en principi volíem acabar de reseguir tota la costa decidim agafar direcció a l’interior per poder arribar fins a Alberobello, però….en pocs kilòmetres passaré un dels pitjors moments anant en moto que recordi.

Anàvem per una autovia (encara sort), no molt ràpid i com ja em passa massa sovint amb aquesta moto, portava la visera enlaire i anava sense ulleres, de cop em noto un esquitx a l’ull i em quedo sense veure res, bés recordo que es va fer etern el moment del cop i fins que no vaig poder parar. Per sort hi havia molt poc trànsit i vaig baixar marxes, intentava obrir els ulls i no podia, com amb una boira espessa vaig anar parant i vaig aparcar al costat de la carretera. Total que em vaig passar més de una hora allà sense veure’m en cor de seguir. Després no massa covençut perquè l’ull em feia molt de mal, vam seguir fins a Lecce, vam anar a comprar un coliri a la farmàcia i vam buscar hotel allà mateix. No em veia capaç de fer res més i ja patia per l’endemà, per sort, passada la nit havia millorat força.

De fet encara vaig estar de sort, va ser una abella, en esclatar a la visera em va anar tot el líquid a l’ull. Això que al matí ja m’havia avisat, aiai. Aquí ja feia un parell d’hores que m’havia passat.

Bufff, quin mal...
Bufff, quin mal…

A Lecce dormim a l’hotel de le Palme, no em vaig en cor de buscar gaire…

Lecce, hotel de le Palme
Lecce, hotel de le Palme
Vi de la comarca
Vi de la comarca
A Salento fan carquinyolis
A Salento fan carquinyolis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *