Marroc 2010 *CRÒNICA EN OFF*

SISENA  ETAPA – DIUMENGE 2 – 565 KM. DE CARRETERA ASFALTADA

RECORREGUT DEL SISÉ DIA

dia2-tot

ARFOUD, AR-RACHIDIA, GORGUES DEL ZIZ, MIDELT, IFRANE, FES, QUAZZANE

El recorregut d’avui ja no té tanta emoció, per començar tot és carretera asfaltada i sembla que hi trobem a faltar alguna cosa. De tota manera ja ens convenia una mica de tranquil-litat.

Passem per les gorgues del Ziz, que després d’alguns paisatges que havíem vist no les trobem gran cosa. Seguim alguns kilòmetres per la mateixa carretera que havíem fet baixant i després ens desviem cap a Ifrane, què voleu que us digui, es tot tan impecable que sembla un poble postís. No ens varen deixar parar ni a fer una foto-està tot ple de militars-, o sigui que ja podem seguir el camí.

En Sacot per no perdre la costum torna a punxar. Parem a dinar abans d’Ifrane i ben aviat podem gaudir de la companyia d’un ramat i algun gos dels que et trobes al costat de la carretera esperant que algú els hi doni menjar. Puc donar fe que tenien una bona gana. Seguim cap a Fes i per la N13 direcció Chefchaouen. Podiem portar un bon ritme i els kilòmetres passaven depressa però…si, si en Sacot torna a punxar, al final optem per reparar també la llanta ja que això ja comença a ser molt preocupant. I encara per postres al muntar la coberta pessiga la càmera i apa! Torna a desmuntar. Com a mínim vàrem parar en un lloc amb una bona vista. Aquí trobem un “paisano” que ens demana si el podem portar al poble que és a uns 6 km., com que el Parent és l’únic que té el seient del darrera desocupat li toca de fer el transport, el tio anava feliç com un gínjol al seient del darrera i saludant a tothom. Només arribarem fins a Quazanne on ja fosquejant parem a sopar i dormir al Motel Rif.  El recorregut en una zona de mitja muntanya ens porta per un paisatges ben macos que seguIran l’endemà fins pocs kilòmetres abans de Tànger.

3 respostes a “Marroc 2010 *CRÒNICA EN OFF*”

 1. Hola Pitu,

  potser em recordes com a organitzador del joc de pronòstics Pòdium, encara que ja fa uns anyets… el cas és que amb uns amics ens n’anem al Marroc en motos de trail clàssiques, i et volia fer alguna consulta, com ara les temperatures d’aquesta època, etc.

  Et fa res creuar alguns correus? A reveure!

  1. Hola Oriol,
   no sé com has arribat fins a la meva crònica però no hi ha problema per creuar correus, si et puc ajudar en alguna cosa.
   A més de l’any 2010 que va ser la primera vegada que hi baixàvem, hi hem tornat el 2011 i el 2013. Aquest any gairebé segur que hi tornarem.

   I tant que recordo el concurs del Pòdium, i la meva dona també, hehe!

   El meu correu és pitullos@gmail.com

   Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *