Marroc 2010 *CRÒNICA EN OFF*

SEGONA ETAPA – DIMECRES 28 – 290 KM. 103 PER ASFALT I UNS 187 PER PISTES

RECORREGUT DEL SEGÓN DIA

dia28-tot

TINEJDAD, TINERHIR, IKNIOULN, MASÍS DEL SAGRHO, NEKOB, ZAOUÏA TAFETCHNA, ZAGORA

Comencem la ruta per la  N10 fins a Tinerhir on agafem una pista amb algunes pedres, però en general en bon estat i arribem a Ikniouln, quedem parats de trobar pobles prou habitats al mig del no res. Seguim la pista que ens ha de portar a Nekob, ep! Això es comença a complicar… pendents cada vegada més fortes… pedres cada vegada més grosses i un terreny realment complicat sobretot per les motos més pesades, que ens porta a pujar al coll de Tizi n’Tazazert als 2200 m. d’alçada.Com no podia ser d’una altra manera, dalt del coll un xaringuito intentant vendre el que sigui. Tardem una mica més del previst i suem una mica… sobretot jo.

Abans de Nekob parem a un altre alberg a menjar una mica i….en Sacot a punxat la roda de davant (imagineu-vos en Sacot i l’Àfrica Twin pel pedregal que hi havia), parem a canviar la càmera (Alcorlo 0, Itaca 0, Mase 0, Parent 0, Sacot 1).

Seguim uns kilòmetres per la carretera R108 i agafem una altra pista que ens ha de portar fins a Zagora, aquesta tot i millorar una mica, també tenia algun tram “delicadet”.

Al final tallem pel dret sense fer tot el palmeral que és immens i anem a trobar la carretera N9 que ens portarà més ràpidament fins a Zagora abans no es faci fosc.

3 respostes a “Marroc 2010 *CRÒNICA EN OFF*”

 1. Hola Pitu,

  potser em recordes com a organitzador del joc de pronòstics Pòdium, encara que ja fa uns anyets… el cas és que amb uns amics ens n’anem al Marroc en motos de trail clàssiques, i et volia fer alguna consulta, com ara les temperatures d’aquesta època, etc.

  Et fa res creuar alguns correus? A reveure!

  1. Hola Oriol,
   no sé com has arribat fins a la meva crònica però no hi ha problema per creuar correus, si et puc ajudar en alguna cosa.
   A més de l’any 2010 que va ser la primera vegada que hi baixàvem, hi hem tornat el 2011 i el 2013. Aquest any gairebé segur que hi tornarem.

   I tant que recordo el concurs del Pòdium, i la meva dona també, hehe!

   El meu correu és pitullos@gmail.com

   Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *