Grècia i els Balcans 2013

Dia 07_

Methoni, Sparta, Napflio, Teatre Epidauro, Atenes 485 km

mapa07

Avui ja toca anar pujant cap a Atenes, en el recorregut atravessem la zona de Kalamata -molt famosa per les seves olives-, passem per Sparta, costejant arribem a Napflio i el teatre d’Epidaure per arribar a Atenes. Carreteres molt encertades, gents de transit, asfalt prou acceptable i un tip de revolts de tota mena. Pujem fins més de 1300 metres i anem cap al nord. Al teatre de Epidauro trobem tancat i ens quedem sense visita (l’única programada del dia). Reservem pel Booking, és el sistema que fem servir cada dia, quan veiem on podem arribar busquem allotjament. Anem a Atenes on trobem un hotel prou cèntric(Hotel Katerina, 50 € amb esmorzar). Ja és fosc i estem ben cansats, sopem a prop i cap a dormir.

Adéu Methoni

Methoni

 

Ens sorprenem a les carreteres trobant aquests monuments funeraris, massa abundants perquè son per recordar a les persones estimades que han patit accidents de trànsit, que per desgràcia Grècia és un dels paisos d’Europa amb més sinistralitat. Aquí una petita mostra.

Santuaris de carretera

Tota la zona molt muntanyosa, aquí creuem Kalamata i al sortir, amb una vista espectacular de la ciutat, aprofitem per collir alguna ametlla del terra.

img_2290img_2294img_2295

De ruta fins a la costa

img_2304

Tot i ser a mitjans de setembre fa molta calor, o sigui que quan arribem a la costa tot creuant un poble teníem el mar allà mateix. No ens ho pensem dues vegades.

De cap a l’aigua s’ha dit!

img_2306img_2311

Trobem el  Teatre d’Epidaure tancat (és el dia de festa setmanal). Seguim la ruta i aprofitem per arribar a Atenes una mica més d’hora.

img_2314

img_2314a

Una resposta a “Grècia i els Balcans 2013”

  1. Hola Pitu i Glòria,

    Per les estupendes explicacions i les magnífiques fotos segur que va ser un viatge molt interessant, sense pressa i fent les visites als llocs imprescindibles.

    Salut !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *