Grècia i els Balcans 2013

Dia 05_

Vasiliki, Patras, Olympia, Methoni 437 km.

mapa03

L’endemà ens despertem amb pluja i vent, el vaixell no sortirà perquè hi ha un temporal molt fort…ens hem quedat amb un pam de nas (des de on som és veu Ítaca), suposo que “encara no som prou vells per fondejar l’illa”.

Vasiliki, illa de Lefkada
Vasiliki, illa de Lefkada
Vasiliki, temporal...avui no hi ha vaixell
Vasiliki, illa de Lefkada

Esperem per sortir de Lefkada, la passera gira per deixar pas als vaixells.

Illa de Lefkada, pont giratori

Seguim la ruta, i amb forta pluja i vent entrem al Peloponès per un colossal i espectacular pont, amb peatge, no fem fotos, no ens atrevim a parar pel fortíssim vent que bufa.

Aquest és el pont (la foto no és meva)

111

Per carreteres interiors, -aquestes son les ideals per viatjar-, sense trànsit, asfalt molt trencat, però on pots gaudir del paisatge i la conducció. Aquesta zona, més allunyada de la costa i el turisme, ens ensenya la Grècia rural, molts ramats de xais, cabres, ruscos d’abelles, oliveres.

Ja plou

Visita llampec a Olimpia i cap al sud, no para de ploure en tot el dia.

Olympia
Olympia
Olympia

Anem baixant fins a Methoni, arribem de nit, aquí dormim a l’Hotel Aris (30 €) del tot recomanable. Busquem un restaurant per sopar i encara tenim temps de provar una especialitat grega, el “Dolmadakia”, un plat el.laborat amb fulles de cep i arròs.

Dolmadakia
Dolmadakia

Una resposta a “Grècia i els Balcans 2013”

  1. Hola Pitu i Glòria,

    Per les estupendes explicacions i les magnífiques fotos segur que va ser un viatge molt interessant, sense pressa i fent les visites als llocs imprescindibles.

    Salut !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *