Alps, Sud-Tirol i Selva Negra 2015

Dia 08.

Friburg, Friburg 199 km.

mapa ruta 08

Avui tornem a  agfar la moto i volem visitar una mica la part nord de la comarca,

sortim buscant alguna carretera de muntanya, i, tot i que feia bon temps trobem que les temperatures son prou fredes per l’época, a més, així ens ho comenten en preguntar si era normal, en prou feines arribàvem als 10º en tot el dia.

Passem per Schonach on hi trobem el rellotge cucut més gran del món (bé això diuen ells), la realitat és que com que el tema aquest és una molt bona atracció turística, ja s’han encarregat de fer-ne de més grans, en concret a la propera població de Schonachbach n’hi ha un de molt semblant i una mica més gran, però també han estat superats per altres rellotges fabricats en altres parts de món, de tota manera aquest és ben original, potser el que no varem calcular prou bé va ser l’hora d’anar-lo a visitar…eren la 1…vist i no vist!!

Cucut de Schonach
cucut de Schonach, detall de la maquinària
Cucut de Schonach, detall de la maquinària

Seguim i a molts pocs kilòmetres ens trobem Triberg, lloc eminenment turístic i molt conegut per les seves cascades, també ben a prop hi trobem el Cucut que fa la competència de mides amb el del poble veí, el de Schonachbachfem una visita a les cascades i després aprofitem per dinar just al costat en una zona que fa de mirador de la població.

Cascades de Triberg
Cascades de Triberg
Esquirol a les cascades
Esquirol a les cascades

Una altra localitat ben bonica és Wolfach, també hi vam fer una paradeta, tota la Selva Negra és bonica i un bon reclam turístic…

Wolfach
Wolfach

2 respostes a “Alps, Sud-Tirol i Selva Negra 2015”

  1. Felicitats per el viatge i la crónica. Una ruta molt xula i amb unes fotos que paga la pena llegir-le de una petacada.
    A nosaltres ens va quedar pendent la Selva Negra, per lo que em guardo el tema del vikilock.
    Salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *